Sustinem Invatamantul Superior NEW

În anul 2017 am început, cu ajutorul partenerilor noștri, să susținem învătământul universitar. Continuăm ...

Se apropie un nou an universitar !

Au fost semnate contractele !

La inceputul anului universitar 2018-2019, revenim cu un nou proiect prin care sprijinim mediul universitar.

Pregatim o surpriza împreună cu partenerul nostru NIDEC - una din cele mai implicate companii in mediul universitar orădean.

Țineți aproape, revenim cu detalii.

 

Acum, în aprilie 2018, printr-un parteneriat cu companii deosebit de deschise, am reușit să continuam susținerea Învățământului Universitar. 

Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației din cadrul Universității din Oradea este una din facultățile care are cel mai bun grad de inserție a absolventilor pe piața muncii.

Calitatea învatamantului superior se obține prin calitatea programelor, a profesorilor si evident calitatea si dorinta de implicare a studentilor.

Pe lângă toate aceste aspecte de importantă majoră, există si ceea ce numim ''back office'' . Prin umare am decis, împreună cu partenerii noștri, sa remobilam biroul secretariatului acestei facultăți. 

Partenerii noștri in acest proiect : FAIST MekatronicPLEXUS Services Ro si NIDEC Oradea, au dat dovadă încă odată de implicare în societate, de responsabilitate socială.

Le mulțumim și în numele beneficiarilor noștri ! 

(valoarea proiectului 10.600 lei)

AICI foto (inainte si dupa remobilare)

 

 

În noiembrie 2017 am dotat (sponsorizat) Laboratorul de Analiză Cantitativă și Școala Doctorală de Sociologie a Facultății de Științe Socio-Umane din cadrul Universității din Oradea, cu 11 sisteme de calcul (calculatoare).

Mulțumim partenerilor celor care ne-au susținut pentru a reuși să realizăm acest proiect. Respectiv mulțumim profesorului Adrian Hatos pentru implicare.

(valoarea proiectului 23.212 lei) 

 

 

Am reusit sa nu mai avem elevi discriminati in urma contestatiilor la bac si evaluare nationala!

Noutati: