Burse D'Apetresii

Update mai 2017 - cu bucurie anuntam acordarea a patru noi burse

- studentilor de la facultatea de Stiinte Socio-Umane: Ioan Vlad MURESAN, Ioana Daniela CIPLEU si Mihai Vasile COSTA  

- studentului la medicina Alexandru Mihai Olah - acest tanar extraordinar, despre care gasiti aici cateva referinte.

 

update 21 dec 2016   - am acordat doua noi burse .

 - am cunoscut doua prietene deosebite, Larisa si Xintia. Nu aveam cum sa nu le acordam burse

 - povestea lor AICI ( multumim Smarandei Chisbora si ebihoreanul , fara de care, probabil nu am fi aflat de aceasta frumoasa prietenie)   

 - multumim partenerilor nostri , fara a caror colaborare nu ar fi posibile aceste actiuni, acordarea acestor burse , premierea si sustinerea acestor tineri minunati

Revenim cu detalii despre aceste fete extrordinare ....

   

                          Burse D'Apetresii   - Proiectul în care am investit multă emoție și încredere .

Burse pentru tineri performeri, pentru tineri cu nevoi speciale ori pentru cei care merită sustinuți în activitatea lor.

Am lansat acest proiect în decembrie 2013, când am acordat primele Burse D'Apetresii . Avem încredere că acest proiect îl vom dezvolta cât mai mult posibil și suntem convinși că împreună cu partenerii/prietenii nostri vom reuși să acordăm din ce în ce mai  multe astfel de burse.

La sfârșitul anului 2013, în urma unei foarte bune colaborări cu Universitea din Oradea, am acordat primele două burse : pentru cel mai bun student, respectiv cel mai bun masterand din cadrul acestei  universitatiMulțumim doamnei prorector conf.univ.dr. Simona TRIP pentru sprijinul acordat, pentru deschiderea cu care a colaborat cu noi pentru a identifica studenții din cadrul Universitatii Oradea respectiv, pentru implementarea și demararea proiectului nostru respectiv pentru acordarea acestor prime burse. 

În 2014, în special datorită partenerilor noștri, am continuat cu acordare de noi burse . 

Mulțumim deasemenea partenerilor noștri pentru susținere , fără aceste persoane inimoase ne-ar fi fost greu să aducem o mică lumină în ochii și sufletele bursierilor noștri.

Sunt demarate colaborări și cu alte universități din România pentru a identifica studenți  speciali cărora să le acordăm bursele noastre. Totodată, atenția noastră se îndreaptă și spre elevi, cărora deasemenea am început să le acordăm burse.

La finalul anului 2014 am acordat un număr de patru burse către patru elevi deosebiți. Ținem aproape de ei și le urmărim performanțele.

In anul 2015 ne-am indreptat cu burse din nou catre studenti

Continuam si in 2016

vezi secțiunea bursierii noștri .... de mai jos sau  aici

 

Pentru a va inscrie in programul nostru de burse completati formularul ....

 

 

Galerie imagini

Am reusit sa nu mai avem elevi discriminati in urma contestatiilor la bac si evaluare nationala!

Noutati: