Responsabilitate Sociala Corporatista

Aveți / avem și defapt au  (cei care vor beneficia în mod direct) un avantaj dat de codul fiscal !

Daca vă încadrați (cumulativ) în urmatoarele :

1. Realizați profit (cerință impusă de codul fiscal)

2. Nu aveți încheiat un astfel de parteneriat cu un alt ONG. Iar daca aveti, vă felicităm pentru implicare ! 

3. Credeți că putem fi noi partenerii dumneavoastră într-un proiect social.

Putem iniția un astfel de parteneriat de Responsabilitate Socială.

Asadar dacă îndepliniți / îndeplinim cele de mai sus,  vă oferim posibilitatea de a alege proiectele sociale în care să vă implicați.

Puteti alege din proiectele pe care noi le derulam sau suntem deschisi la proiecte sociale la care v-ati gandit dumneavoastra.

Nu va costă nimic !

- puteți alege să vărsați impozitul pe profit, integral bugetului de stat !

sau

- parte din el ( 20% dar nu mai mult de 0,5% = 5 la mie din Cifra de Afaceri) să-l directionați într-un proiect social pe care doriți să-l sustineți. Și asta fără să vă coste nimic, dimpotrivă să vă aduca beneficii !

Noi suntem convinși că putem fi partenerii dumneavoastră de încredere ! Iar dacă ne dați ocazia, vă convingem și pe dumneavoastră de asta!

Am fi onorați să ne contactati și să facem împreună o analiza pe proiectele noastre sau să discutăm despre proiectele pe care le aveți dumneavoastră în vedere . Suntem siguri că vom găsi soluții pe care să le îmbrațișati !

Ne-am bucura daca ne-ați contacta, deoarece suntem absolut convinși că împreună vom putea identifica avantaje certe și pentru compania dvs (fiscale, de imagine și nu numai ) și evident pentru beneficiari direcți ai unui astfel de parteneriat.

Am reusit sa nu mai avem elevi discriminati in urma contestatiilor la bac si evaluare nationala!

Noutati: